IMDb’yə görə ən pis 6 Marvel filmi izle

IMDb’yə görə ən pis 6 Marvel filmi

Genel olarak, Marvel filmleri sizi her zaman eğlendirir ve gerçekten “kötü” bir film izlemek zordur. Ama sinemanın harikaları olmadığı ve zaman zaman kaydıkları ve oldukça vasat oldukları da bir gerçek. Bu nedenle size gösteriyoruz IMDb kullanıcıları tarafından kendilerine verilen derecelendirmelere göre "en kötü" 7 Marvel filmi , efsanevi film sitesi. Bu evet, buradaki kötü notlar, birçoğunun dikkate değer, daha az olanların ise iyi bir yüksek puana sahip olduğu anlamına gelir.

Rauf Alizada

Demir Adam 3 / Iron Man 3 (2013)

7.1 %0

Milyarder iş adamı, kahraman ve mucit Tony Stark, bu sefer gücü ondan çok daha fazla, hatta sınırsız bir düşmanla karşı karşıya kalıyor. Üstelik bu düşman, o çok sinirlendirecek bir hamle yaparak özel hayatını yok ediyor. Stark şimdi bu olayların kaynağını araştıracağını zorlu bir mücadeleye giriyor. Fakat en yakınlarını korumak için zekasının ve cesaretinin yanı sıra içgüdülerine de ihtiyacı var. Stark'ın bu savaşında kafasında dönüp duran soru ise belki de tüm olayların en can alıcı yanı: Adam mıdır kıyafeti kıyafet yapan yoksa kıyafet midir adamı adam yapan? Yarattığı alaycı karakterlerle hayran kitlesini geliştiren Robert Downey Jr.'ı dördüncü kez Tony Stark olarak izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini ise Shane Black üstleniyor.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Demir Adam 3 / Iron Man 3 (2013) HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
7.1
Yapım Yılı

Thor 1 : Tanrının Çekici / Thor (2011)

7 %0

Thor 1 : Tanrının Çekici / Thor (2011) HD izle, Dünya gezegeninde hem de tanrıların kurgusal dünyasında - Asgard'da maceraların gerçekleştiği destansı bir destan tarafından anlatılıyor. Thor, yüzsüz gök gürültüsü tanrısıdır, asın. Kibir nedeniyle, cezasına hizmet etmek için babası Odin tarafından Dünya'ya gönderildi. Thor, basit bir insan yaşamını tanımakla birlikte, şu anda Asgard'da güç için yeni bir savaşçı başlıyor.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Thor 1 : Tanrının Çekici / Thor (2011) HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
7
Yapım Yılı

Qarışqa Adam və Arı / Ant-Man and the Wasp Azerbaycanca Dublaj izle (2018)

7 %0

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminin ardından Scott Lang, hem baba hem süper kahraman olarak seçimlerinin sonucuyla uğraşmaktadır. Bir yandan ev yaşamıyla Ant-Man olarak sorumluluklarını dengede tutmaya çalışırken, acil bir görevle birlikte Hope Van Dyk ve Dr. Hank Pym ile karşı karşıya kalır. Scott bir kez daha kostümünü giymek ve geçmişin sırlarını ortaya çıkarmak için Wasp ile omuz omuz savaşmayı öğrenmek zorundadır. Qarışqa Adam və Arı / Ant-Man and the Wasp Azerbaycanca Dublaj izle

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Qarışqa Adam və Arı / Ant-Man and the Wasp Azerbaycanca Dublaj izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
7
Yapım Yılı

Kaptan Amerika: İlk Yenilmez / Captain America: The First Avenger (2011)

7 %0

2. Dünya Savaşı yıllarında savaşa katılmak isteyen, ancak çok güçsüz olduğu için sürekli reddedilen Steve Rogers adlı genç, ABD'nin süper asker yaratma programına gönüllü olarak katılır ve deneyin üzerinde yapılmasına izin verir. Bu deneyden çok daha güçlü biri olarak çıkmış, artık Kaptan Amerika olmuştur. Bundan sonra kötü Red Skull ile savaşmak ve ülkesine yardım etmek zorundadır.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Kaptan Amerika: İlk Yenilmez / Captain America: The First Avenger (2011) HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
7
Yapım Yılı

Demir Adam 2 / Iron Man 2 (2010)

6.8 %0

Serinin ikinci filmin de milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir. Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man zırhının sırrını açıklamak istemez. Yanında Pepper Potts, ve James “Rhodey” Rhodes ile birlikte, Tony yeni ittifaklar kurar ve yeni büyük güçlerle yüzleşir.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Demir Adam 2 / Iron Man 2 (2010) HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
6.8
Yapım Yılı

Thor: The Dark World / Thor 2 : Karanlık (2013)

6.6 %0

Thor: The Dark World / Thor 2 : Karanlık (2013) HD izle, Thor, kardeşi Loki'yi mağlup edip eve döndükten sonra, Dokuz Dünyadaki sırayı geri almakla meşgul. Bir gün olmaz, dünyevi sevgilisi Jane'i hatırlamaz. Bu zamanda, Asgard'a, çok eski bir düşman olan Malekith'e bağlı olarak, Odin'in kendisinden bile üstün olan bir tehdit var; çünkü elinde, her şeyi karanlık maddeye dönüştürebilen Eter'in gücü var. Binlerce yıl önce, Evreni kökenlerine geri döndürmek ve onu kaosun içine sürüklemek için Dokuz Dünyayı yok etmek istemişti. Fakat Odin'in babası Beru, onu yenmeyi başardı. Fakat Thor bu sefer kazanabilir mi?

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Thor: The Dark World / Thor 2 : Karanlık (2013) HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
6.6
Yapım Yılı

Yorumlar (0)

The maximum upload file size: 100 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1