Dünyanın Axırı Mövzulu Filmlər izlə izle

Dünyanın Axırı Mövzulu Filmlər izlə

Qiyamət günü gəldiyində planetdə yaşayan insanların necə sağ qalacağını və post-apokaliptik dünyanın necə olacağını təsirli şəkildə əks etdirən Top Filmləri sizlər üçün sıraladıq.

"Dünyanın Axırı"... Dəhşətli kateqoriya deyilmi? Məhz buna görə də bu gün dünyanın sonu haqqında bu kateqoriya üçün yaxşı apokaliptik filmlər hazırlamaq istədim.

filmzal

Son Umut / Children of Men (2006)

7.6 %0

Children of Men Dublaj ve Altyazılı izle. Takvimlerin 2027 yılını gösterdiği dünya üzerinde, nedeni çok anlaşılamayan olaylar yaşanmaktadır. Son dünyaya gelen bebeğin üzerinden 19 yıl geçmiştir ve insanlık artık üreyememek gibi bir çıkmazla karşı karşıyadır. Ülkelerin politik düzenlerini de etkileyen bir şekilde değişimler yaşanmasına neden olan bu durum, kendini olayların akışına bırakarak çöküşe giden insanların yanında, bu durumun nedenlerini bulmaya çalışan mücadeleci insanları da yaratır.Büyük Britanya, benimsediği askeri emperyalist yönetimi ile sınırları içinde herhangi bir kargaşa çıkmasını önleyen, bu nedenle de huzurun hala hüküm sürdüğü bir coğrafyadır. Buna karşılık, sınırlarında, bu ülkeye giriş yapmak isteyen bir dolu mültecinin dramı yaşanmaktadır.Theo, tüm bu olaylardan kendini soyutlamış bir şekilde, geçmiş yaşantısının eylemci yapısına ters, büyük bir hiçliğin içinde yaşamaktadır. Artık eski bir eylemciden bir bürokrata dönüşmüştür. Fakat bir gün kaçırılarak kendisini, eski silah arkadaşı ve sevgilisi Julian'ın önünde bulur. Julian, mülteci hakları için mücadele eden gizli bir örgütün başıdır ve Theo'dan, bu mültecilerden biri olan Kee'nin tehlikesizce yurt dışına çıkabilmesi için gerekli olan kağıtları sağlamasını ister. Yardım teklifini kabul edip Kee ile birlikte yola çıkan Theo'nun, onun aslında bütün dünya için ne kadar önemli bir kişi olduğunu anlaması hiç de uzun zaman almayacaktır.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Son Umut / Children of Men fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
7.6
Yapım Yılı

28 Weeks Later / 28 Hafta Sonra 1080p Full HD izle (2007)

6.6 %0

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı kaos kontrol altına alınmış ve insanlar yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra’nın çeşitli yerlerinde düzenin sağlanması ve insanların güvenle evlerine yeniden yerleşebilmelerini sağlamak için yardım etmektedir. Fakat Rage virüsü, bütün planları alt üst edecek kadar tehlikeli ve sinsi bir virüstür. Herkesin, tehlikenin geçmiş olduğunu düşündüğü bir anda kenara çekilmiş ve çok daha tehlikeli bir şekilde yeniden harekete geçeceği zamanı beklemektedir. Nitekim evlerine geri dönebilmenin sevincini yaşayan bir ailenin ferdi, korkunç virüsü hala vücudunda taşımaktadır. Virüs ise yeniden ortaya çıkacağı en doğru zamanı beklemektedir.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
28 Weeks Later / 28 Hafta Sonra 1080p Full HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
6.6
Yapım Yılı

Snowpiercer 1080p Full HD izle (2013)

6.9 %0

Snowpiercer 1080p Full HD izle. Dünyada yapılan bir deney sonucu dünyanın yüzde 70 inin karlarla kaplanmasına neden olacaktır. Bİr tren ve içindekiler hayattadır sadece ancak bu tren durmadan dünyanın etrafında dönmektedir. Üstelik trenin içindede sınıf farklılıkları bu farklılıklardan dogan sorunlar meydana gelecektir.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Snowpiercer 1080p Full HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
6.9
Yapım Yılı

Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow (2014)

7.6 %0

Bir zaman döngüsünde sıkışıp kalan Bill Cage, savaşta öldüğü günü yeniden yaşamaktadır. Bu döngüden kurtulmak için sağ kalmak ve uzaylı istilacıları yenmek zorundadır.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
Yarının Sınırında / Edge of Tomorrow (2014) HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
7.6
Yapım Yılı

The Colony (2013)

5.4 %0

The Colony (2013) Filmi HD izle, Küresel felaketten sonra Dünya'da buz devri başladı. Çoğu insan öldü ve hayatta kalmayı başaranlar birkaç kolonide birleşti. Buz ve kar kalınlığı altında yer alan 7 numaralı koloni oldukça normal bir yaşam sürdü. Bununla birlikte, bir süre sonra, gıda kaynakları tükendiğinde, birçok insanın hayatını iddia eden korkunç bir grip tarafından etkilendiler. Dış dünya ile hiçbir bağlantısı yoktu, temasa geçilebilecek tek kişi 5 numaralı koloninin üyeleriydi. Bir zamanlar, 7 numaralı koloni komşularından bir sıkıntı sinyali aldı, daha sonra onlarla iletişim kayboldu. Daha sonra baş Briggs birkaç gönüllünün müfrezesini toplar ve kayıp komşu koloniyi aramaya giderler.

Fragman
OFFICIAL TRAILER
The Colony (2013) Filmi HD izle fragmanını izle
Ülke
Süre
Süre Girilmemiş
Takipçiler
1
IMDb Puanı
5.4
Yapım Yılı

Yorumlar (0)

The maximum upload file size: 100 MB. You can upload: image, audio, video, document, spreadsheet, interactive, text, archive, code, other. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1 background Layer 1